IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Икономика
12:23 | 21 март 2019
Обновен: 18:01 | 21 март 2024

В ИУ - Варна, обсъждат възможности за приключенски туризъм

Събитието е утре от 14 ч. в зала 1 в университета при свободен вход и без предварително записване

По материала работи: Борис Проданов
В ИУ - Варна, обсъждат възможности за приключенски туризъм

В рамките на форум „Кариери“ Икономически университет – Варна и Българският център по предприемачество (BEC) ви канят на дискусия на тема „Приключенски туризъм – тенденции и пазарна динамика“ с Милена Николова – член на Търговската асоциация за приключенски туризъм и водеща на програми за обмяна на знания, обучения и иновации. Събитието е утре от 14 ч. в зала 1 в ИУ при свободен вход и без предварително записване.

 

Милена ще запознае аудиторията с големите тенденции, които се очертава да формират близкото бъдеще на туристическата индустрия и по-конкретно – на приключенския туризъм (adventure tourism). Наред с предизвикателствата, пред които е изправена глобалната индустрия, ще разгледаме и интересни иновации, които дават възможност за креативни бизнес решения в близко бъдеще.

 

Милена е специалист в сферата на туризма и туристическото поведение, вникване в пазарната динамика и откриване на тенденциите за бъдещото развитие. Има опит в международни проекти в повече от 20 страни, където се изявява като преподавател и водещ лектор на събития и обучения. Често е съветник на проекти на Световната банка, насочени към туризма като ключ към икономическо развитие.


Тя има докторска степен по потребителско поведение и устойчив туризъм от бизнес университета „Джордж Уошингтън“ във Вашингтон и магистърска степен по социална и организационна психология от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

 

Прочетете още: Ще развиваме ли рибарски туризъм във Варна?


 

 

Коментари

Новини Варна