IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
21:16 | 30 март 2015
Обновен: 13:14 | 17 април 2024

Ето това са детето от Пасарел и майка му

Издирват мъж от кавказка националност за убийството на Никита и Анна Леонтиеви

По материала работи: Борис Проданов
Ето това са детето от Пасарел и майка му

Това са снимките на 5-годишния Никита Леонтиев, чието тяло беше намерено в куфар край Пасарел, и на майка му Анна, изядена от диви животни край резиденция "Перла". Фотографиите бяха разпространени днес от МВР.


Разследването на убийството на момченцето продължава вече 10 дни след като детето беше намерено мъртво край ВЕЦ “Пасарел”, а разчленена жена, за която се смята, че е майката на детето, е намерена на 3 март в гора край Приморско. Няма съмнение, че мъртвата жена е майката на детето, въпреки че първата експертиза не показала това 100%, защото трябвало да се вземе и ДНК проба от биологичния баща на детето, след като той пристигне от Русия, твърдят запознати с разследването пред "24 часа". Установено е, че бащата на детето не е влизал в България и е извън списъка на заподозрените.


Майката и убитото момченце пристигнали в България от Кипър. Руснак, който живее там, ги свързал с техни сънародници в България.


Във връзка с двойното убийство полицията издирва мъж от кавказки произход. Официално обаче не е съобщено името му. Предполага се, че е напуснал страната и е заминал за Кипър. Засега е пълна загадка какво е правил убиецът с детето в 20-те дни след смъртта на майката.


Последният известен адрес на Анна и Никита е в кв. “Витоша”. По случая за сведение се издирват 51-годишният бизнесмен Герман Костин и съпругата му Весела Вачева. Двамата управляват мащабен бизнес с продажба и отдаване под наем на луксозни имоти в Северен Кипър, където е регистрирана фирмата им “ГеоЛайн Инвестмънтс”. Те са собственици на апартаментите в София и Приморско, в които в някакъв период от време са живеели майка и син Леонтиеви.

Коментари

Новини Варна