IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Избрано
20:01 | 8 октомври 2015
Обновен: 03:53 | 6 април 2024

Последни данни: Най-малко 13 ранени на Витиня

Трима починаха вследствие на тежкия инцидент на магистрала "Хемус"

По материала работи: Борис Проданов
Последни данни: Най-малко 13 ранени на Витиня

Най-малко 14 души са ранени след зверската касапница на Витиня. Трима починаха вследствие на тежкия инцидент на магистрала "Хемус". Шестима от пострадалите са настанени в "Пирогов", други шестима - в болница "СВ. Анна". Има информация и за ранени, настанени в други лечебни заведения в София, съобщи Нова телевизия.


Пострадалите в "Пирогов" са 36-годишна жена със счупена опашна кост, мъж на 44 със счупване на коляно на единия крак и 9-годишно дете, което има рана на главата и се налага да остане за лечение в клиниката по неврохирургия. При детето остава като придружител и неговата майка, която също е участвала в катастрофата, като при нея има счупване на носа, рана и охлузване пак в областта на носа. В лечебното заведение са докарани и мъж и жена с частни коли, а не с автомобили на «Спешна помощ”. Единият пострадал е 60-годишна жена с тежки фрактури и 31-годишен мъж с фрактура на крака.


Ранените, откарани в болница "Св. Анна" са трима мъже и три жени. Единият от мъжете е освободен да се прибере, тъй като е нямал тежки травми. Всички останали са с различни гръдни или коремни наранявания. Те са стабилизирани и са без опасност за живота. Сред тях има и бременна във втория месец жена. Тя е с гръдна травма, стабилизирана е и няма опасност за живота й, но ще остане под наблюдение за през нощта.


По информация на шофьори по пътното платно е имало разлято гориво, което е една от причините за тежкия инцидент.

Коментари

Новини Варна