IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
08:37 | 1 ноември 2016
Обновен: 10:53 | 7 май 2024

Застреляха 47-годишен мъж в петричкото село Коларово

Цяла нощ полицаи правиха оглед на мястото на убийството

По материала работи: Пламен Янков
Застреляха 47-годишен мъж в петричкото село Коларово

Кърваво убийство събуди петричкото село Коларово снощи. Малко преди полунощ бе застрелян и убит на място 47- годишният Г. Рачев, баща на 2 деца, пише "Струма.бг", цитира "24 часа". Мъжът се прибирал у дома си и е издебнат от убиеца в тъмното, той бил скрит вероятно на противоположната страна на къщата на мъжа, тъй като Рачев е прострелян в гръб.

 

Цяла нощ полицаи правиха оглед на мястото на убийството, никой от съседите не видял нищо, само чули изстрели. Съпругата на убития също. Скочила да види какво става и отворила входната врата, мъжът и се свлякъл в краката й. Рачев не е бизнесмен, не е криминалнопроявен, затова полицията е затруднена в конкретната версия за разстрела. Работи се по една версия. На място и в момента има полицаи, които правят оглед. Не е установено и оръжието, с което е извършено убийството. Намерените следи са изпратени за спешни експертизи.

 

Четете още 200 000 лева искали похитителите за отвлечения ром

 

Коментари

Новини Варна