IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
09:55 | 5 декември 2016
Обновен: 09:18 | 16 май 2024

Местено ли е тялото на убитата в Ню Йорк българка?

В петък вечерта за последно Стефани е видяна да влиза в общежитието, където живее нейният приятел – 19-годишен испанец

По материала работи: Пламен Янков
Местено ли е тялото на убитата в Ню Йорк българка?

Родителите на Стефани Линева подозират, че убийството е станало другаде и момичето не е загинало в катастрофа. Те предполагат, че тялото е било изхвърлено на магистралата, съобщи Нова телевизия, цитира "24 часа". В петък вечерта за последно Стефани е видяна да влиза в общежитието, където живее нейният приятел – 19-годишен испанец.

 

Около 2.00 часа през нощта нейна приятелка получава странни SMS-и от българката, в които тя казва, че иска да се поразходи и ще отиде да си купи сладолед. Родителите и полицията подозират, че съобщенията са изпратени от човека, който я е убил.

 

Телефонът й е открит на няколко пресечки от мястото, където е открито тялото. Какво точни се е случило със Стефани тепърва ще се установява. Очаква се пресконференция от кмета и шефа на полицията. Според съдебните лекари смъртта е настъпила вследствие на силен страничен удар в областта на главата. Момичето е починало от сериозен кръвоизлив.

 

Още по темата Българска студентка открита мъртва в Ню Йорк

Коментари

Новини Варна