IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
15:02 | 14 февруари 2017
Обновен: 16:27 | 20 април 2024

Стопанска постройка рухна върху двама мъже

Инцидентът станал в понеделник

По материала работи: Пламен Янков
Стопанска постройка рухна върху двама мъже

Стопанска постройка рухнала върху двама мъже в търговищкото село Изворово и ги затиснала, докато измъквали странични подпори, за да ги режат за огрев. Инцидентът е станал към 17 часа в понеделник, съобщиха от полицията, цитирана от Труд.

 

Й.М.(44г.) и М.Ж. (35г.) помагали на собственика на къщата да нарежат дърва за огрев. Дългата и люта зима привършила подготвените количества и се наложило стопанинът да се снабди отново. Дървата обаче били мокри и той се сетил, че ще му трябват разпалки. Почудил се откъде да се снабди и предложил да извадят някои части от дървеното скеле, което държало покрива на стар сайвант, за да ги нарежат.

 

Мъжете уж внимавали, но докато демонтирали части от конструкцията, тя рухнала отгоре им. Двамата били извлечени изпод пропадналия покрив и откарани в болницата. Имали множество контузни рани, но нямало опасност за живота им, допълниха от полицията.

 

Четете още Най-малко един загинал при сблъсък на два влака в Люксембург

Маскирани нападнаха кола, паркирана до банков офис

Коментари

Новини Варна