IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Крими
15:11 | 20 юли 2017
Обновен: 06:44 | 25 февруари 2024

На Илинден: 61-годишна жена се удави в морето

По случая е образувано досъдебно производство

По материала работи: Пламен Янков
На Илинден: 61-годишна жена се удави в морето

Тяло на удавена жена е открито между 13 и 14 спасителен пост на бургаския плаж, съобщиха от МВР. Сигналът за това е получен около 5:30 часа сутринта в местното Първо РПУ.

 

Десет минути по-късно в полицията дошъл 63-годишен бургазлия от к-с "Славейков", който потърсил помощ за откриването на 61-годишната си съпруга с инициали М. М., която била в силна депресия и на медикаментозно лечение.

 

Мъжът заявил, че събуждайки се установил липсата на жена си и видял, че последният проведен разговор по мобилния ѝ телефон е с таксиметрова компания. Позвънил и от там му обяснили, че бургазлийката е откарана до ресторант "Златна котва", непосредствено в началото на Морската градина.

 

По даденото описание полицейските служители се усъмнили, че вероятно тялото на намерената на бургаския плаж жена е на изчезналата М. М. Отвели съпруга ѝ за разпознаване на трупа, като с негова помощ тялото е идентифицирано. По случая е образувано досъдебно производство.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна