IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
14:26 | 21 юли 2017
Обновен: 21:30 | 19 април 2024

Задържат под стража дилър рецидивист

48-годишният Стоян П. имал и оранжерия с марихуана

По материала работи: Слав Велев
Задържат под стража дилър рецидивист

Искането на Окръжната прокуратура в Силистра за определяне на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняем за отглеждане на марихуана в оранжерия е било уважено от състав на Силистренския окръжен съд, съобщават  от пресцентъра на АП-Варна. До вземане на най-тежката процесуална мярка за принуда от съда 48-годишният Стоян П. бе в ареста за срок до 72 часа с постановление на прокурор в Окръжната прокуратура в Силистра.


Обвиняемият е бил привлечен за извършени две престъпления – държане с цел разпространение на наркотици и за засяване и отглеждане на марихуана в оранжерия. Тя била открита при специализирана полицейска операция под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра.


В землището на село Срацимир в бивша постройка на кравеферма са намерени и иззети близо 10 кг суха листна маса канабис и 272 растения. При претърсването са открити още торове, поливна система, система за отопление и сушене на растенията, както и инвентар и работно облекло със следи от канабис. 


Обвиняемият Стоян П. е осъждан многократно. 


Определението на Силистренския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

 

Коментари

Новини Варна