IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
18:41 | 26 септември 2017
Обновен: 17:50 | 25 април 2024

Петима пребиха ученик с тръба

Между двама от гимназистите имало стара вражда

По материала работи: Пламен Янков
Петима пребиха ученик с тръба

Ученик от 12-и клас е бил пребит с метална тръба в двора на Професионалната гимназия по селско стопанство в Мъглиж, съобщава "24 часа".

 

От полицията в Казанлък са потвърдили днес за инцидента.

 

Нападателите са били петима - десетокласник от същото училище, както и още 4 момчета от ромски произход. Момиче е причината за боя, а между двамата гимназисти тлеела стара вражда.

 

Около 14 часа в понеделник в двора на училището пред пансиона, в който живеели и битият, и побойникът, десетокласникът нападнал другия ученик с метална тръба.

 

Момчето паднало на земята, след удари по тила. След това се намесили и другите биячи, които продължили побоя с ръце и крака, разказват очевидци.

 

По-късно съдебен лекар в Стара Загора установил, че пострадалият Даниел Г., на 18 години, има контузна рана, оток и кръвонасядане по тилната окосмена област на главата, както и оток и кръвонасядане по лицето в ляво, отоци по гърба и контузия по корема.

 

От училището казаха, че са уведомили за произшествието Регионалния инспекторат по образованието, но посъветваха да не се прави от този случай сензация. Днес в гимназията в Мъглиж имаше на проверка експерти от детската педагогическа стая в Казанлък.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна