IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
15:34 | 21 февруари 2018
Обновен: 22:55 | 19 април 2024

Ученик, ударен от момче пред дискотека, е с опасност за живота

Набира се кръв за потърпевшия, който е опериран по спешност

По материала работи: Пламен Янков
Ученик, ударен от момче пред дискотека, е с опасност за живота

18-годишен ученик от Бургас е с опасност за живота, след като друго момче го ударило пред дискотека в града. Нападението се е случило на 10 февруари, като до преди няколко дни потърпевшият не е имал никакви оплаквания. Той е получил травми в областта на лицето, съобщава NOVA.

 

Докато пострадалият чакал такси пред дискотеката, покрай него минал младеж, който му нанесъл няколко удара. По първоначална информация, вероятно нападателят е бил афектиран след друг спор в клуба. 

 

Родителите на потърпевшия не са подали сигнал за случилото се, до момента, в който състоянието му не се влошило внезапно. 

 

Момчето е оперирано по спешност. В момента се намира в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, с опасност за живота.

 

Ученикът се нуждае от кръв нулева отрицателна и негови съученици и приятели са изразили желание да станат дарители. Кръвният център в УМБАЛ-Бургас ще работи с удължено работно време днес, до 18.00 часа.  

 

Всеки, желаещ да дари кръв за него, може да го направи. Дори събраното количество да бъде повече, кръвта ще се използва за други нуждаещи се.

Коментари

Новини Варна