IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
18:40 | 22 май 2018
Обновен: 20:33 | 20 март 2024

Пловдивската танцьорка Медарова отново е в ареста, за постоянно

21-годишната Габриела удари студентка в нощен клуб в Пловдив

По материала работи: Пламен Янков
Пловдивската танцьорка Медарова отново е в ареста, за постоянно

Пловдивската танцьорка Медарова отново е в ареста. След пет дни на свобода, пловдивският окръжен съд отменя по-леката мярка 21-годишната Габриела, съобщава 24 часа, цитиран от news.bg.

 

Припомняме, на 18 май съдът пусна с "подписка" Медарова, която преди десетина дни удари 21-годишната студентка Катя Андреева в нощен клуб "Мегами" в Пловдив. Прокуратурата обжалва, а държавният обвинител Димитър Махмудиев коментира, че "по-леката мярка не върши работа". Той добави, че танцьорката е нарушила паричната си гаранция, когато е извършила побой над непознатото момиче.

 

Припомняме, на 14 май по разпореждане на Районната прокуратура в Пловдив полицията за втори път задържа Медарова, която стана известна, след като смаза 10 коли в областния град пияна и напушена. Тя бе задържана за срок до 24 часа за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди.

 

Адвокатът на Медарова коментира, че клиентката му е ударила без да иска с врата момичето, а не с юмрук. Обяснението е, че на Габриела й прилошало на излизане от тоалетната с приятеля й Пачо, тя се опряла на вратата и така разкървавила носа на студентката.

 

"Искам при родителите ми, за да се лекувам и да продължа образованието си", заявява Медарова отново разплакана в съда. Според магистратите има достатъчно данни за извършено нападение и Медарова има лоши характеристични данни.

 

Решението е окончателно, разтреперана Медарова отказва да й поставят белезници, но е откарана с охрана към ареста.

Коментари

Новини Варна