IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
14:40 | 16 юни 2018
Обновен: 23:31 | 19 април 2024

Полицията издирва 13-годишната Теодора

Момичето е в неизвестност от вчера

По материала работи: Пламен Янков
Полицията издирва 13-годишната Теодора

Полицията във Велико Търново издирва 13-годишно момиче. Седмокласничката от СУ "Емилиян Станев" Теодора Василева е в неизвестност от петък, съобщава dnes.bg.

 

Сигналът за изчезналата Теодора бил подаден от майка и в 15,10 ч. вчера.

 

Притеснената жена обяснила, че последно се чула с дъщеря си към 14.00 ч. и тя й казала, че отива при своя приятелка. Впоследствие обаче телефонът на Теодора не отговарял. Тя не се е прибрала в дома си във Велико Търново, където семейството от Плевен живее от скоро.

 

"Работим, колегите от Плевен също я търсят, но до момента не е установена. До известен период е поддържала връзка с баба си, но и тя не я е виждала", обясни пред "24 часа" ст. комисар Димитър Машов, шеф на ОД МВР Велико Търново.

 

Предполага се, че седмокласничката е избягала и се крие от родителите си, тъй като имала проблеми в семейството.

 

Съучениците й също са пуснали постове за изчезването в социалните мрежи. Теодора е 1,64 м, с тъмна коса и очила, била е облечена с дънки и бяла тениска с надписи.

 

От полицията апелират към всеки, който има информация за момичето, да подаде сигнал на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР.

Коментари

Новини Варна