IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
19:09 | 20 септември 2018
Обновен: 20:45 | 20 март 2024

Агресивен ром нападна спешен екип в „Столипиново“

Случката се разиграла снощи, полицията го издирва

По материала работи: Пламен Янков
Агресивен ром нападна спешен екип в „Столипиново“

37-годишен мъж от ромски произход се издирва за проявена агресия към екип на Спешна помощ в Пловдив, съобщават от МВР, цитирани от dnes.bg.

 

На 19 септември към 14 часа в шесто Районно управление е постъпило съобщение от Центъра за спешна медицинска помощ в областния град за проявена агресия към техен екип, след като е бил изпратен на адрес на ул. "Шумен" в "Столипиново" за оказване на медицинска помощ на болна жена.

 

Според информацията, още с пристигането си, лекарят и шофьорът били посрещнати с обиди и заплахи за убийство от 37-годишния съпруг на болната жена. Мъжът продължил със застрашителното си поведение към медиците и по време на прегледа, а при тръгването им, нанесъл удар по специализирания автомобил.

 

Униформените реагирали веднага след случилото и установили, че пловдивчанинът е напуснал дома си и в момента се укрива.

 

Допълнителна справка в полицейските регистри показала, че за подобно поведение спрямо служители на реда той има съставени два акта по Указа за борба с дребното хулиганство.

 

Под наблюдението на районната прокуратура са предприети активни действия за издирването му.

Коментари

Новини Варна