IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
15:13 | 7 октомври 2018
Обновен: 17:18 | 24 април 2024

Прокуратурата нищи убийството на Виктория, заподозрян още няма

Криминалисти не си спомнят такова жестоко убийство в града

По материала работи: Ставри Таргов
Снимка фейсбук.

Все още не е установен извършителят на убийството на 30-годишната жена от Русе. Това каза за Агенция "Фокус" говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

 

Тя обясни, че окръжният прокурор е посетил местопроизшествието веднага след подаването на сигнала. Окръжните прокурори са работили през цялата вечер съвместно с МВР. Полагат се максимални усилия за установяване на извършителя.

"Знаем коя е жената и с какво се е занимавала. Но засега нищо не трябва да се съобщава, за да не попречим на разследването“, поясни каза Арнаудова.

 

Убийството е станало вчера през деня на кея. Тялото на жената е открито в труднодостъпен район, в храсти, близо до Дунав. Тя е станала жертва на изнасилване и тежък побой, вследствие на който е обезобразена с удари по главата и задушена, съобщава Русе Медиа.

 

Колата на Виктория е открита в близост, но първоначалните данни сочат, че е оставена там от самата жертва.

 

Назначени са различни по вид експертизи, включително и технически - на мобилни устройства. Установен е маршрутът на жертвата. При откриването на тялото са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата й, както и част от дрехите.

 

Криминалисти с дълъг стаж в Русе казват, че не помнят в града да е имало такова брутално престъпление преди, предаде Нова тв.

 

Вече е установена самоличността на убитата жена. Тя е работела в една от местните телевизии. Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата й.

Dnes.bg

 

Още    Убийството в Русе: Телевизионна водеща обезобразена от бой

 

Коментари

Новини Варна