IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
11:11 | 18 януари 2019
Обновен: 05:47 | 25 февруари 2024

Бебето в Габрово починало след травма в главата

Експертизата установила и изгаряния втора и трета степен

По материала работи: Пламен Янков
Бебето в Габрово починало след травма в главата

Травма в тилната част на главата и кръвоизлив под меките и твърдите мозъчни обвивки е причината за смъртта на момиченцето в Габрово, сочат резултатите от извършената аутопсия на трупа на бебето.

 

Трамвата е получена няколко часа преди майката на детето на годинка и 7 месеца да подаде сигнал, че то е с изгаряния и в тежко състояние, пише "24 часа", цитиран от dnes.bg.


Съдебно-медицинската експертиза е установила и изгаряния от втора и трета степен по лицето и шията на момиченцето, които най-вероятно са получени от гореща течност, казаха от прокуратурата.

 

Обаждането за дете в тежко състояние е получено минути преди 21 ч. на 16 януари. Пристигналите на място екипи на спешна помощ и полицията само са констатирали смъртта му.

 

По-рано от полицията съобщиха, че детето е било оставено от родителите си на грижите на приятели - жена на 27 г. и мъж на 33 г. Смъртта е настъпила в техния апартамент на бул. "Могильов" в габровския квартал "Младост".

 

Все още по случая няма задържани или привлечени като обвиняеми за трагедията.

Коментари

Новини Варна