IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
09:54 | 13 февруари 2019
Обновен: 05:46 | 25 февруари 2024

Издирват шофьор, пробвал да сгази полицаи

Не спрял за проверка, при бягството ударил друга кола

По материала работи: Пламен Янков
Снимка:Пламен Гутинов, архив

Полицията в Бургас обяви за издирване 36-годишен мъж от Мадан. Той не се е подчинил на полицейски разпореждания да спре управлявания от него автомобил "Ситроен С4".

 

При бягството той е ударил друга кола и е застрашил живота на полицаите. Единият от полицейските служители, след предупреждение, произвел изстрел със стоп-патрон, но и това не подействало, съобщават от МВР, цитирани от dnes.bg.

 

Мъжът от Мадан е обявен първоначално за местно, а впоследствие и за общодържавно издирване. Негови спътници по време на инцидента са били млада жена и нейното дете. Автомобилът е отпътувал в неизвестна посока. 


Инцидентът е станал на 6 февруари, но досега не е оповестяван от полицията. Към момента в ОД на МВР-Бургас не е постъпвал сигнал за отвлечено лице.

 

Служителите на реда успели да установят телефонен контакт с жената, пътувала с издирвания. Същата не се ангажирала с данни относно неговото местонахождение, като заявила, че води обичайния начин на живот заедно с детето си.

 

Издирвателните действия по установяване на 36-годишния мъж от Мадан продължават.

Коментари

Новини Варна