IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
10:45 | 24 април 2019
Обновен: 00:54 | 20 април 2024

18-годишна бременна жена задигна почти 4000 лева

Предстои да бъде внесено искане в Районен съд-Казанлък за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“

По материала работи: Пламен Янков
18-годишна бременна жена задигна почти 4000 лева

3909 лева е успяла да открадне при общо 5 извършени кражби за 3 месеца 18-годишна бременна от Казанлък, съобщи Дарик. 

 

Само за четири дни през април тя задигнала 650 лева при две кражби на портмонета и лични документи, в единия случай от лекарски кабинет, в който отива за преглед, а в другия - от офис на фирма. Други 3259 лева крадлата е задигнала само за две седмици - от края на януари до 13 февруари.

 

Сумата е задигната при общо 3 кражби. В две от тях са откраднати портмонета, а третото е на парична сума от кутия за събиране на помощ за болен.

 

По третия случай е приключило разследването и предстои внасяне на обвинителен акт в съда. По идентичен начин са извършени и другите две престъпленията. За кражбите е повдигнато обвинение на 23 април и жената е привлечена като обвиняема.

 

С оглед степента на обществена опасност на извършителката и на деянията, с постановление на Районна прокуратура-Казанлък, тя е задържана за срок от 72 часа.


Предстои да бъде внесено искане в Районен съд-Казанлък за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 18-годишното момиче. 

Коментари

Новини Варна