IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
15:44 | 22 май 2019
Обновен: 02:42 | 2 март 2024

Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт

Вързали й ръцете със "свински опашки", били я и с бухалки

По материала работи: Пламен Янков
Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт

Чудовищна агресия са проявили тримата охранители, които са задържани за убийството на намерената мъртва жена в "Орландовци" на 17 май.

 

Мъжете сами са се предали, вече са с обвинения, съобщи административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова, цитирана от "Фокус" и dnes.bg.


Тялото на мъртвата беше намерено в ранните часове на 17 май. Случайно минаващ софиянец се е натъкнал на трупа й на улица в квартал "Орландовци". Тя е била с видими следи от насилие и вързана със "свински опашки".


Убитата е водила скитнически начин на живот, криминално проявена и наркозависима.


"Същата заедно със свои близки многократно е извършвала кражби", обясни Русинова.

 

По тялото на 28-годишната жена е имало множество удари, счупвания на главата и ръцете, вследствие на което се е събрала кръв в горната част на тялото и причинила смърт.

 

Тя крадяла често, включително и от месокомбината.

 

При претърсване в хале на месокомбината са били намерени дървени бухалки, по които имало следи от кръв както на жената, така и на нейните биячи.

 

От иззетите записи от камери станало ясно, че тя била вкарана в склад на предприятието, била вързана и два часа държана вътре.

 

По думите на шефа на СДВР Георги Хаджиев преди около 2 месеца жената и брат й, който също бил скитник и наркозависим, били спипани да крадат метал, били бити, а за назидание жената била и подстригана.

 

Русинова обясни, че един от охранители е бил осъждан за трафик на наркотици извън България.

 

Излежал е само част от присъдата, след като предсрочно е бил освободен и в срока на това освобождаване е извършено престъплението.

 

"Тези три лица не са служители на охранителната фирма, но от справка, предоставена от фирмата, те са били на работа въпросната вечер", отбеляза тя.

Коментари

Новини Варна