IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
09:33 | 24 май 2019
Обновен: 15:20 | 14 май 2024

Шофьор удари пешеходка на пазарджишки булевард и избяга

При падането е счупен черепът на жената, има и травми на гръбначни прешлени

По материала работи: Пламен Янков
Шофьор удари пешеходка на пазарджишки булевард и избяга

Джип е блъснал пешеходка на пазарджишкия булевард „Александър Стамболийски“, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов, цитиран от Дарик. Произшествието е станало пред местен хипермаркет. Виновникът се е опитал да избяга, но е разкрит и задържан.

 

Жената е на 55 години, живее наблизо и вероятно е пресичала неправилно платната след пазаруване, когато 22-годишен младеж от областния град, шофиращ „Лексус“, я удря с висока скорост. При падането е счупен черепът на жената, има и травми на гръбначни прешлени.

 

Очевидци повикали линейка и полиция, но преди пристигането им младежът подкарал джипа си и избягал от местопроизшествието. По-късно е открит и задържан в ареста. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

 

Пострадалата е настанена в Неврохирургичната отделение на Областната болница. Състоянието й е тежко, но няма опасност за живота й.

Коментари

Новини Варна