Шестима души са пострадали при масово сбиване в село Старосел
В резултат на сбиването са нанесени материални щети по къща
Публикувана: 14 Jun 2019 | 14:38

Шестима души са пострадали при масово сбиване в село Старосел. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Пловдив, цитирани от Дарик.


Около 3.00 ч. в полицията в Хисаря е постъпил сигнал за масов бой. Незабавно натам бил насочен екип на районното управление, който предприел действия за прекратяване на физическата саморазправа, възникнала между домакините и техни гости.
 

При последвалата проверка е установено, че от 21.00 ч. вечерта е започнало голямо семейно тържество, към което се присъединили няколко мъже от друга фамилия и в ранните часове на днешния ден, под въздействие на употребения алкохол, предизвикали конфликта.


В резултат на сбиването са нанесени материални щети по къщата. Медицинска помощ е оказана на ползвателите ѝ - 62-годишни мъж и жена, както и на техен 26-годишен родственик. С наранявания са и тримата инициатори, на 23, 26 и 32 години, които са задържани с полицейска заповед.

 

По случая е образувано досъдебно производство и процесуално-следствените действия продължават под наблюдение на районната прокуратура. Обстановката в селото е спокойна, осигурено е полицейско присъствие до пълното възстановяване на обществения ред.

Коментари ( 0 )