9 души са задържани при специализирана полицейска операция в Сандански
Публикувана: 18 Jul 2019 | 12:39

9 души са задържани при специализирана полицейска операция в Сандански, съобщиха от полицията.

 

На 17 юли, на територията, обслужвана от полицията в Сандански, съвместно с полицията в  Благоевград и Дирекция „Жандармерия“ е проведена специализирана полицейски операция по линии на противодействие на конвенционалната престъпност, незаконната миграция и незаконното разпространение на стоки, носещи запазени търговски марки.

 

Проверени са 369 лица, 285 МПС, като полицейските служители са констатирали 52 нарушения.С полицейски заповеди за задържане до 24 часа са задържани 9 души.

 

По време на операцията са извършени и 17 бр. проверки по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия, като за установените четири нарушения са образувани едно бързо производство и три броя заявителски материали.

 

Служители на полицията в Благоевград и Сандански са извършили съвместни проверки в 10 търговски обекта на територията на град Сандански, в които се предлагат стоки, носещи запазени търговски марки.


Нарушения са установени в два търговски обекта. Иззети са с протоколи за доброволно предаване мъжки дрехи от различни търговски марки. 

Коментари ( 0 )