IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
21:07 | 12 август 2019
Обновен: 05:57 | 17 март 2024

Пияни шофьори предизвикаха 2 катастрофи в Добричко

За щастие при тях няма сериозно пострадали

По материала работи: Деян Михайлов
Пияни шофьори предизвикаха 2 катастрофи в Добричко


Двама пияни шофьори предизвикаха 2 катастрофи в Добричко в неделния ден, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 11 август, около 03:30 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП в района на къмпинг "Добруджа" в района на град Шабла.

На място е установено, че лек автомобил "Пежо" с варненска регистрация, управляван от 40-годишен мъж, е напуснал пътното платно и се е блъснал в крайпътни храсти.

При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,40 промила в издишания от водача въздух.  По случая е образувано бързо полицейско производство.

Няколко часа по-късно, около 10:25 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети по бул. "Добруджа" в Добрич в района на кръгово кръстовище за град Балчик.

На място е установен лек автомобил „Мерцедес” с австрийска регистрация, управляван от 49-годишен мъж от град Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,30 промила в издишания от водача въздух. 

По случая е образувано бързо полицейско производство.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна