IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Крими
20:58 | 27 септември 2019
Обновен: 23:20 | 26 март 2024

Мъж позна открадната си кола, паркирана на метри от полицията

Заловиха и пишман крадците

По материала работи: Деян Михайлов
Мъж позна открадната си кола, паркирана на метри от полицията

Куриозен случай с краден автомобил в Благоевград завърши с щастлив край за собственика на возилото, но не и за хванатите да се возят в колата мъж и момиче.
През изминалата нощ в областния град е откраднат лек автомобил "Тойота". Часове по-късно обаче, на булевард "Джеймс Баучер" собственикът вижда колата си.
Автомобилът бил паркиран върху пешеходна пътека в района на хотел в центъра и само на 150 метра от Първо районно управление.
Собственикът се обадил да съобщи в полицията, че сам си намерил открадната кола. Водачът на колата не бил вътре, а в хотела. При появата на две патрулки, които блокираха булеварда, той избяга.


В автомобила останаха младо момиче и мъж, които бяха закопчани с белезници. След като пристигна майката на момичето, тя и спътникът ѝ бяха изведени от крадения автомобил и качени в патрулка, която ги отведе за разпит.
Има съмнения, че двамата в автомобила, както и избягалият водач, са употребили наркотици.
Водачът на крадения автомобил се издирва. В 18 часа пристигнаха криминалисти за снемане на отпечатъци от лекият автомобил.

 

Dariknews.bg

Коментари

Новини Варна