IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
09:07 | 11 октомври 2019
Обновен: 14:54 | 7 март 2024

Убитата в "Младост" - обвинена за източване на 65 млн. лева

До трупа на Станка Марангозова е открита бяла роза

По материала работи: Пламен Янков
Убитата в "Младост" - обвинена за източване на 65 млн. лева

Намерената снощи убита жена в столичния квартал "Младост" е била обвинена в източване на над 65 млн. лева. Тя беше открита простреляна в автомобила си пред блок в "Младост" 1, на метри от Окръжна болница. На място бяха изпратени екипи на полицията и криминалисти.


Малко преди 21 часа снощи на спешния телефон 112 е подаден сигнал за простреляна жена на 47 години. Сигналът подава мъжът, с когото тя е живеела. По непотвърдена информация простреляната е Станка Марангозова, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR, цитирана от dnes.bg.


Към момента от полицията не посочват мотив за убийството, тъй като трябва да се направи анализ на събраните доказателства. Районът остана отцепен през цялата нощ, а до блока се допускат само живущите в него.

 

За случая е докладвано на министъра на вътрешните работи и на главния прокурор.

 

По непотвърдени данни от МВР до трупа е открита бяла роза. Името на Станка Марангозова е свързано с няколко криминални регистрации. Тя е обвинена, че в периода от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила над 65 милиона. През 2011 г. е арестувана от ДАНС за пране на пари.

Коментари

Новини Варна