IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
18:31 | 5 ноември 2019
Обновен: 01:39 | 20 април 2024

Арестуваха четирима, пребили шофьор след ПТП

Инцидентът е станал на главния път София-Варна край Търговище

По материала работи: Пламен Янков
Арестуваха четирима, пребили шофьор след ПТП

Четирима мъже са задържани от полицията в Търговище, след като са пребили шофьор след катастрофа. Инцидентът, завършил със саморазправа, е станал вчера на главния път София-Варна, край местността "Фисека", съобщиха от ОД на МВР, цитирани от dnes.bg.

 

Пострадалият е освидетелстван, получил е лека телесна повреда.

 

Сигналът в Районното полицейско управление в Търговище е подаден от 40-годишен шуменец. Той пътувал за работа в завод край Търговище. По предварителна информация, на прав участък, мъжът предприема изпреварване с автомобила си "Фолксваген Поло" на микробус. Пред микробуса пътувал автобус. При маневрата двата автомобила се удрят леко.

 

На първата отбивка 40-годишният мъж спира, за да огледа щетите. Веднага след това идват четирима мъже, пътували в микробуса. Нанесли му побой и го принудили да им плати нанесените щети. Пострадалият им предал наличните 70 лева и турски лири, общо около 80 лева.

 

След незабавни действия е установен другият автомобил, участник в пътнотранспортното произшествие - "Мерцедес Спринтер", управляван от 24-годишен мъж от Провадия.

 

Още съшия ден са установени и пътувалите в микробуса мъже - на 43, 29, 28 и 19 години, всичките от Провадия. Те били строителни работници и пътували към обект в Котел, допълниха за БТА от ОД на МВР.

 

След самопризнания е установено, че четиримата са извършители на деянието. Те са задържани. Образувано е досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна