IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Крими
12:26 | 16 ноември 2019
Обновен: 05:46 | 21 април 2024

Разследват смъртта на студент, пребит пред пловдивска дискотека

Близо 13 дни Георги е бил в кома

По материала работи: Пламен Янков
Разследват смъртта на студент, пребит пред пловдивска дискотека

Окръжната прокуратура в Пловдив пое делото за бой при пловдивска дискотека, станал на Хелоуин, след като миналия ден жертвата - 18-годишен асеновградчанин е издъхнал в болница, съобщава 24 часа, цитиран от Дарик.

 

Близо 13 дни Георги е бил в кома. На фаталната дата той и приятелката му били на дискотека в Пловдив. Вътре Георги се скарал за нещо с друг младеж. Излезли навън да се разправят, като опонентът на Георги го ударил в лицето. Асеновградчанинът е паднал и си е ударил главата в тротоара.

 

"Не става въпрос за някакъв тежък побой. Нанесени са няколко удара, но падането и удрянето на главата се оказва фатално", обясниха от окръжна прокуратура. Първоначално докато Георги е бил в болница, делото се е водело в районна прокуратура за причиняване на средна телесна повреда. Биячът първо е бил на свобода, а след това - задържан под стража.

 

"След смъртта на пострадалия ще преценяваме как да бъде преквалифицирано обвинението", коментира зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов.

Коментари

Новини Варна