IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
09:00 | 15 януари 2020
Обновен: 19:58 | 20 април 2024

Решават да оставят ли за постоянно в ареста заподозрения за убийството в Галиче

Младежът вече направи пълни самопризнания

По материала работи: Пламен Янков
Решават да оставят ли за постоянно в ареста заподозрения за убийството в Галиче

Съдът гледа мярката за неотклонение на 17-годишното момче, което беше задържано за жестокото убийство в Галиче, отбелязва Дарик.

 

Младежът вече направи пълни самопризнания. Убийството на 18-годишната Андреа беше намерена с прерязано гърло в двора на къщата, в която живее, на 11 януари сутринта. За жестокото престъпление бяха арестувани двама, а на 12 януари мъж, известен в Галиче с името Аксел, направи пълни самопризнания пред разследващите.

 

Близки и приятели на момичето поискаха по-висока присъда за убиеца. Жителите на Галиче изразиха несъгласието си - непълнолетният обвиняем за жестокото престъпление да получи 12 години затвор, каквато е максималната присъда. Те започнаха и подписка за по-високи наказания на извършителите на толкова тежки престъпления.

 

Това е поредният случай, който отприщва общественото недоволство за текущата наказателна отговорност, която се носи за извършването на тежки престъпления.

Коментари

Новини Варна