IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Общество
21:53 | 31 октомври 2014
Обновен: 12:52 | 26 март 2024

Учениците, захвърлили бебето си, съжаляват за постъпката

17-годишният баща сам изродил бебето в дома на 14-годишната родилка

По материала работи: Ставри Таргов
Учениците, захвърлили бебето си, съжаляват за постъпката

Двамата ученици от Казанлък, които захвърлиха бебето си след раждането, съжаляват за постъпката си. Това разказаха родителите на 17-годишния баща Христо.

Изследвания категорично доказаха, че ученикът в 11 клас Христо и 14-годишната Антония, която в момента е 9 клас, са родители на захвърленото бебе.

Новороденият Димитър, както го кръстиха социалните, в момента е настанен в приемно семейство. Родителите на Христо обаче споделиха, че искат да върнат бебето в семейството си.

Те разказаха, че синът им сам изродил бебето в дома на родилката Антония. По същото време майката на момичето била в съседната стая.

Младежите се страхували, но повече ги било страх от реакцията на родителите им и това била причината да не потърсят лекарска помощ.

Веднага след като бебето се родило, Христо го увил в жилетката си, поставил го в раницата си и го изнесъл. Оставил го в един от входовете на съседен блок. Момчето твърди, че не знае как раницата с бебето се е оказала на боклука.

Даниела, майката на момчето, разказва, че след случилото се е в непрекъснат контакт с родителите на деветокласничката Антония.

Черно море

Коментари

Новини Варна