IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Общество
10:02 | 17 януари 2017
Обновен: 23:12 | 15 април 2024

Три ТИР-а затвориха за час пътя Девин- Кричим

Камионите закъсали в района на разклона за село Лясково

По материала работи: Пламен Янков
Три ТИР-а затвориха за час пътя Девин- Кричим

Три закъсали ТИР-а блокираха движението по пътя Михалково – Кричим тази сутрин, информира "24 часа". Въпреки въведените ограничения за движение с вериги на товарните автомобили по пътя, шофьорите не спазили изискването. Камионите закъсали в района на разклона за село Лясково. Изтеглянето продължило около час и в момента пътя е отворен, но остава в сила изискването автомобилите да се движат само с вериги, обявиха от Областното пътно управление в Смолян.

 

Остават в сила въведените ограничения през прохода "Превала" товарните автомобили трябва да се движат без ремаркета и полуремаркета. През проходите "Рожен" и "Печинско" са въведени ограничения за движение с вериги на товарните автомобили с ремаркета и полуремаркета, както и за пътищата Девин - Михалково, и Гоце Делчев - Доспат - Борино - Девин. В цялата Смолянска област вали обилно сняг. Новата снежна покривка от сутринта и днес е от 10 до 20 см.

24chasa.bg

 

Четете още Бялата смърт взе 11 жертви от началото на ледената вълна у нас

Коментари

Новини Варна