IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Общество
12:43 | 18 януари 2018
Обновен: 03:35 | 11 април 2024

Разград остана без парно

Причината - 3 аварии

По материала работи: Ставри Таргов
Разград остана без парно

Разград остана без централно парно отопление, заради три аварии на магистралния топлопровод и на мрежови отклонения. От „Топлофикация” - Разград съобщиха, че топлоподаването е спряно в целия град около 0.30 часа и през цялата нощ аварийните екипи са работили за отстраняване на повредите.

 

Работата по възстановяване на нормалния режим на системата продължава, като поетапно ще бъде възстановявано топлоподаването в града. От дружеството уверяват, че ще положат усилия проблемът да бъде решен в рамките на деня.

 

Пет населени места в Разградска област са без ток, заради аварии. В региона няма затворени пътища.

 

По данни на областния съвет по сигурност, обстановката е променлива, далекопроводи изключват заради силният вятър със скорост, достигаща 43 километра в час.

 

Тази сутрин без ток останаха пет села в община Лозница - Синя вода, Чудомир, Ловско, Бели Лом и Манастирско. Пътищата в Разградска област се почистват и са проходими при зимни условия, няма затворени участъци, снежната покривка в района е пет сантиметра.

БНР

Коментари

Новини Варна