IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Общество
08:09 | 14 май 2018
Обновен: 22:13 | 18 април 2024

Момче обезобрази съученичка в Шумен

Майката: Говорете с децата си да не бъдат толкова агресивни!

По материала работи: Ставри Таргов
Нараненото момиче. Снимка фейсбук.

Съученик обезобрази момиче в шуменско училище. За това алармира неговата майка и постна снимка с обезобразеното лице на дъщеря си във Facebook.

 

Петокласничката Мишел била в час по физическо възпитание и заедно със своите съученици играела на "Топка над въже".
Момиченцето изпълнявало ролята на рефер и държало в ръце пластмасови цифри с метална рамка, с които отброявала резултата в играта.

 

Момче от класа й застанало пред нея и започнало да й пречи да следи играта. Русокосата Мишел го помолила да се премести. В този момент обаче побойникът изритал с всичка сила ръцете й, от които се разхвърчали пластмасовите цифри и металният обков, който разрязал лицето й.

 

От училището веднага позвънили на майката, за да откара детето си в болница, където да зашият порезните й рани.
"До какво води агресията в училище! Обезобразиха лицето на дъщеря ми. Моля ви, говорете с децата си да не бъдат толкова агресивни! Утре те може да са на мястото на дъщеря ми. Ще си търся правата, обещавам!

 

От днес стартирам кампания "Не на агресията в училище", споделя потресената майка в социалните мрежи, където е публикувала снимки на пострадалата си дъщеря.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна