Радослава за Боян: Винаги съм знаела, че не жена, а планина ще ми го вземе!
Един солов играч ни накара да изкачим нашия си Еверест!
Публикувана: 17 May 2018 | 8:32

Един солов играч ни накара да бъдем заедно докрай и да изкачим нашия си Еверест". Това написа във Facebook жената до алпиниста Боян Петров, след като издирвателната акция беше прекратена.

 

Радослава Ненова изля душата си и обзелите я мисли, след като окончателно стана ясно, че нейният любим остава да лежи някъде под Шиша Пангма, отбелязва dnes.bg.

 

"Няма да правя трогателна изповед как се чувствам аз. Аз винаги съм знаела, че не жена, а планина ще ми го вземе...

 

Може би ми се говори за това какъв беше смисъла. Всичко започна от това, че моя мъж изчезна, а аз много исках да го намеря. Не съм хабила енергия да разсъждавам дали беше прав или не. Мисля че геройството изобщо не беше в спортното постижение. Геройството дойде от това, че много хора надскочиха себе си в тази ситуация, бяха добри и това им харесваше, държави се сдобряваха...и това им харесваше, институции сбъднаха една на пръв поглед немислима акция, пилоти изпълниха уникален и единствен по рода си полет. Заливаха ме с мили писма и любов.Дори хейтърите тръпнеха за новина за да нахейтят и да им олекне. Това е най-мащабната спасителна акция в историята на алпинизма...

 

Странно нали, един солов играч ни накара да бъдем заедно до край и да изкачим нашия си Еверест", написа Радослава.

 

"А аз просто исках да открия Боян, защото ще ми липсва...", завърши Радослава.

Коментари ( 0 )