IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
09:58 | 25 юни 2018
Обновен: 20:20 | 25 април 2024

След забележка... стрелба по певеца Мустафа Чаушев

Инцидентът станал в Турция, куршумът минал до главата му

По материала работи: Ставри Таргов
След забележка... стрелба по певеца Мустафа Чаушев

Турски гражданин стреля с пистолет срещу певеца Мустафа Чаушев. Инцидентът е станал в Турция на път за Истанбул. Куршумът е минал на сантиметри от главата му.
С певеца в колата са били съпругата му и дъщеря му.

 

До стрелбата се стигнало, след като час преди това на българо-турската граница Мустафа Чаушев направил забележка на турски гражданин, че го прережда на опашката на граничния пункт.

 

"Бяхме заедно със семейството ми в колата и си чакахме реда да си дадем документите на влизане в Турция, един млад човек, около 45-годишен, просто мина пред нас и аз реших да го питам защо предрежда, учтиво го поздравих", разказа Чаушев пред Нова тв.

 

Според него мъжът, на когото е направил забележка, е бил нармъщен, започнал да го учи откъде да си вземе документите.
"Приключи спора и влязохме в Турция", разказа певецът.

 

Семейството минало Лозенград и преди магистралата за Истанбул се чул силен гръм: "Нямах време да се уплаша", допълни Чаушев.

 

След минути съпругата му казала, че стъклото на колата е счупено. Мустафа Чаушев слязъл и видял следи от куршуми. Повикал полиция.

 

"Уплаших се и когато осъзнах какво се е случило, изгубих гласа си за 10 дни. Събуждах се сутрин и мислех, че умирам", каза дъщерята Ажда.

 

"За съжаление нашите власти в Турция, не ни обърнаха много внимание", призна певецът.

 

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна