IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
20:58 | 4 септември 2018
Обновен: 22:52 | 18 април 2024

Първият дъжд показа проблеми по новоремонтиран булевард в София

"Трейс Груп" ще поправят грешката за своя сметка

По материала работи: Пламен Янков
Първият дъжд показа проблеми по новоремонтиран булевард в София

Реконструкцията на булевард „Васил Левски” приключи преди месец, но при първия септемврийски дъжд  вчера се оказа, че водата трудно се оттича и се образуват локви. Близо милион лева струваше рехабилитацията на участъка, а сега граждани коментират, че се готви поредният „ремонт на ремонта”, съобщава bTV.

 

Фирмата, работила по булеварда, е „Трейс груп”. Ръководителят на обекта признава, че е допуснат пропуск при обновяването, но обещава фирмата да го отстрани при първа възможност.

 

„Локални отводнявания ще бъдат в бордюрите и ще бъдат отведени в най-близката шахта, която е до проблемното място”, обясни инж. Дончо Желязков.

 

За да се направи отводняването шофьорите ги очаква ново препятствие – отбиване за няколко метра с конуси и знаци, но без цялостно затваряне.

 

От общината обявиха, че са възложили на фирмата изпълнител да направи повторно геодезично заснемане и, ако се наложат други ремонти, да бъдат за нейна сметка.

Коментари

Новини Варна