IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
20:34 | 13 ноември 2018
Обновен: 20:48 | 11 март 2024

Дете пострада в детска градина, нападнато от свой връстник

Директорката твърди, че при малчуганите има по двама възрастни

По материала работи: Пламен Янков
Дете пострада в детска градина, нападнато от свой връстник

Отново агресия сред деца, този път в столична градина. Инцидентът се размина на косъм от трагедия. Оказа се, че случаят не е изолиран.

 

Вчера по обед Юлия Ваклинова получава телефонно обаждане от медицинската сестра на детската градина. 3-годишният й син е издран от друго дете, съобщава bTV.

 

„Взех такси и веднага го прибрах. Заварих го кървящ. Почти го уцелиха в очите. Той щеше да е дете инвалид за малко! Просто без око!”, разказва Юлия.

 

Преди няколко дни същото момче е издрало лицето и на Тервел. А преди това и на други деца. 

 

Родители подозират, че проблемите започнали, заради текучеството на кадри през последните месеци. Директорката твърди, че при децата има по двама възрастни, включително и вчера.

 

Двама души е имало категорично - учител и помощник възпитател. Децата не са останали без надзор. Когато се е случило, учителят и помощник възпитателят са възпитавали децата. 

 

Ръководството е уведомено за 3 случая на агресия от същото момче. Назначен е психолог.

 

През следващите дни в детската градина ще монтират видео наблюдение. А Юлия се надява подобни инциденти да не се отразят на желанието на сина й да посещава градина.

Коментари

Новини Варна