IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
17:51 | 13 декември 2018
Обновен: 11:59 | 25 април 2024

Началникът на КАТ-Казанлък е в неизвестност

От късния следобед на 12 декември няма информация за него

По материала работи: Пламен Янков
Началникът на КАТ-Казанлък е в неизвестност

От късния следобед на 12 декември няма информация за началника на КАТ-Казанлък – Тодор Николов. Има сформирани групи, които издирват Николов в момента, потвърди директорът на ОД МВР-Стара Загора ст. комисар Георги Хаджиев. Сигналът е подаден от сестрата на полицая още снощи, тъй като не се е прибрал и не е вдигал телефона си. За издирване е обявен и личният автомобил на Николов. Изчезването на шефа на КАТ е необяснимо за мен, добави още Хаджиев.

 

Междувременно стана ясно, че на 12 декември е задържан служител на КАТ-Казанлък от Вътрешна сигурност към МВР. Засега не може да се прави връзка между двата случая, допълни директорът на ОД МВР-Стара Загора.

 

За последно Николов е видян от журналисти на станалата катастрофа на пътя Мъглиж -Казанлък около 10.00 часа в сряда.  В 16 часа на 12 декември е последният  телефонен разговор с него и оттогава се губят следите му. 

 

На 13 декември Тодоров не  се е явил на работа. По информация на БГНЕС, цитирана от Дарик, Тодор Николов имал три телефона, но и трите са изключени. Нямало  го и личният му автомобил. 

 

Тодор Николов е началник на КАТ-Казанлък от няколко години. Той е син на покойната кметица на Бузовград-Елена Николова. Не е семеен, 38-годишен. Мъжът живее със сестра си в Бузовград, а съселяните му сега научили за изчезването му.


Изчезването  на полицая Николов напомня на друг случай с изчезнал внезапно и мистериозно казанлъшки бизнесмен, който бе в неизвестност месец.  Според запознати, изчезналият тогава  бизнесмен  се появил също толкова  мистериозно, както и самото му изчезване.

Коментари

Новини Варна