IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
19:01 | 21 февруари 2019
Обновен: 21:20 | 21 март 2024

„Дискавъри”: Епизодът с Беър Грилс е заснет под наблюдението на служители на парк „Рила”

Самата поредица не е продукция на Discovery Communications, а е външна такава, се казва още в позицията на компанията

По материала работи: Пламен Янков
„Дискавъри”: Епизодът с Беър Грилс е заснет под наблюдението на служители на парк „Рила”

Часове, след като стана ясно, че Национален парк "Рила" е глобил известния тв водещ Беър Грилс и екипа му заради нарушения на режима, от телевизията, която излъчва филмите му, излязоха с позиция, съобщи bTV.

 

От "Дискавъри" съобщиха, че при заснемането на епизода снимачният екип на предаването е придружаван от служители на Национален парк „Рила“ и всяко заснето действие е съгласувано със съответните отговорни лица от страна на Национален парк „Рила“.

 

От компанията уточняват, че за реализацията на продукцията са издадени всички необходими административни документи и специални разрешителни от страна на природния парк, а цялостното заснемане е проведено под наблюдението на определените от парка отговорни служители.

 

Длъжни сме да уточним също така, че самата поредица не е продукция на Discovery Communications, а е външна такава, се казва в позицията на компанията, откъдето допълват:

 

Вярваме, че красотата на България заслужава да бъде представена по достоен начин не само у нас, но и в целия свят, което е основна цел и задача на този конкретен епизод. 

Коментари

Новини Варна