IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
09:44 | 5 юли 2019
Обновен: 00:49 | 19 април 2024

Мощна гръмотевична буря събуди Пловдив

Шест сигнала за паднали дървета са постъпили в противопожарната служба

По материала работи: Пламен Янков
Мощна гръмотевична буря събуди Пловдив

Шест сигнала за паднали дървета са постъпили в пловдивската противопожарна служба след разразилата се буря в града под тепетата тази нощ. Това съобщиха за Дарик от Областното управление за защита на населението.

 

На място са изпратени шест екипа за отстраняване на проблемите. Към момента няма данни за пострадали или тежки материални щети.
 

"Възможни са локални изключвания на електрозахранването, които са били възстановени и положението е спокойно", уточниха и от ЕВН. Засега не е постъпвала информация за изгорели уреди, но все още е началото на деня и картината на по-късен етап може да изглежда различно.
 

Силна гръмотевична буря събуди Пловдив тази нощ около 01.00 часа. Тя продължи малко над половин час. Бурята приближи откъм Карлово.

 

Десетки мълнии паднаха в района. Имаше и превалявания от дъжд. Отделни райони на града останаха без телевизия и интернет. Дъждът временно наводни част от улиците.

Коментари

Новини Варна