IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
10:34 | 11 октомври 2019
Обновен: 18:26 | 17 април 2024

Андреана Галчева поема управлението на НАП-София

Назначена е със заповед на изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова, след успешно издържан конкурс за избор на титуляр

По материала работи: Пламен Янков
Андреана Галчева поема управлението на НАП-София

Андреана Галчева, която до момента временно изпълняваше длъжността, поема официално поста директор на Териториална дирекция на НАП София, съобщава Дарик. Назначена е със заповед на изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова, след успешно издържан конкурс за избор на титуляр.

 

В рамките на надпреварата г-жа Галчева представи ясна визия за бъдещето на НАП София, работещи цели и стратегия за развитие.

 

Андреана Галчева е доказан професионалист, човек на открития диалог, точността и коректното отношение. В данъчната администрация започва преди двадесет години и преминава през всички сфери на дейност и нива на управление.

 

Ръководните й умения, нейната отдаденост на работата и признанието на колегите ѝ са в основата на предложението да заеме поста заместник териториален директор на НАП София през 2013 г. От 11 април 2019 г. до момента тя изпълняваше длъжността териториален директор, едновременно с отговорностите на заместник-директор на ТД на НАП София.

Коментари

Дани Камеска ( преди 6 месеца )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна