IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
17:26 | 18 януари 2020
Обновен: 03:42 | 25 април 2024

Самозапалилият се край Асеновград - влюбен, младоженец

Разследващите търсят причините за фаталния край на Радослав

По материала работи: Пламен Янков
Самозапалилият се край Асеновград - влюбен, младоженец

32-годишен асеновградчанин се поля с бензин, драсна клечка и изгоря като факла на място. Трагедията се разигра около 7,20 ч тази сутрин на пътя за с. Лясково над Асенова крепост. Загиналият е младоженец на име Радослав Ковачев. Той се качил в БМВ-то си и спрял по тесния път между Лясково и Яврово, пише "24 часа", цитиран от dnes.bg.


Случаен ловец от Пловдив, който тръгнал с джипа си на излет, минал от там и забелязал, че от леката кола излиза силен пушек. Завтекъл се да помогне и отворил вратата на БМВ-то. От нея излязъл възпламененият Радослав.

 

Пловдивчанинът грабнал пожарогасител и се опитал да го спаси. Пламъците обаче били толкова силни, че не успял. Ловджията сигнализирал на 112, а пристигналият лекарски екип само констатирал смъртта в резултат на изгарянията.

 

Малко преди да пристъпи към фаталния край Радослав Ковачев пратил съобщение на любимата си, с което се сбогувал. Двамата се оженили в началото на тази година. В петък вечерта са били в пловдивски ресторант.

 

"Да имаш такава жена до себе си е прекрасно", е написал във Фейсбук профила си Ковачев, който работел като охранител и редовно помпал мускули.

 

Нищо не предвещавало такава трагедия. Радослав бил лудо влюбен. От постовете му в социалната мрежа става ясно, че е отдаден на половинката си, която е козметик в Асеновград.

 

"Ти си моята любов. Обичам те!", гласи една от последните публикации на Радослав. Има също и снимка от 8 януари т.г., където двамата са показали брачните си халки с текст "Изгоряхме" с няколко сърца. Следват честитки на приятели за щастлив и семеен живот. Пак преди дни са се сдобили с домашен любимец, за което са се похвалили. Имали са и мотор, тъй като обичали да пътуват.

 

Каква е причината влюбеният охранител да се самозапали, разследващите тепърва установяват. Една от версиите е за проблеми от семейно-битов характер, казаха от МВР. И допълниха, че е образувано досъдебно производство. На този етап данните сочат, че става дума за самоубиство.

Коментари

Новини Варна