IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Политика
12:50 | 27 март 2017
Обновен: 20:26 | 19 април 2024

Експерт по етикет: Повечето депутати не са готови за НС

Пробойните в протокола ни са доста сериозни, отбеляза Кристина Крънчева

По материала работи: Ставри Таргов
Експерт по етикет: Повечето депутати не са готови за НС

Международният консултант по корпоративен етикет и протокол Кристина Крънчева отбеляза в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR, че повечето депутати не са подготвени да влязат в парламента и не знаят какво им предстои.

 

Според нея пробойните в протокола ни са доста сериозни. "Не му обръщаме достатъчно внимание, а той е създаден, за да ни улеснява в това, което трябва или не трябва да правим", обясни тя.

 

Кристина Крънчева добави, че жените политици се държат по един и същи начин - като мъже. По думите й сме свикнали, че политиката е за мъже.

 

В тази връзка тя коментира поведението на лидера на БСП Корнелия Нинова. Експертът е на мнение, че по-резкият тон говори за изпускане на нервите или пренапрежение, но в случая това не е повлияло на резултата на Столетницата.

 

"Веселин Марешки има много още какво да учи. Пътят е дълъг и трябва да се тръгне по него. Да разбере, че вече трябва да се учи", каза Крънчева по адрес на лидера на "Воля".

 

Тя посъветва политиците да се държат обрано и сдържано, а външният им вид винаги да бъде като на извадени от кутия.

 

Според Кристина Крънчева по време на председателството на ЕС България трябва да покаже поведение на зряла държава с добри политици, които знаят кога, къде и как.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна