IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Политика
14:59 | 15 юли 2018
Обновен: 02:32 | 12 март 2024

Главният секретар на МВР отрича насилие срещу протестиращи в Шарково

Нямало "теглени и влачени“ хора

По материала работи: Борис Проданов
Главният секретар на МВР отрича насилие срещу протестиращи в Шарково

От ОДМВР-Ямбол ми докладваха, че не са „теглени и влачени“ хора в село Шарково. Това каза главният секретар на МВР Младен Маринов по повод ситуацията с протестиращи граждани в ямболското село Шарково, цитиран от "Фокус".

 

„Говорих с областният директор. Към момента ни е оказано съдействие там. БАБХ към момента са спрели действия и чакат решение, тъй като има несъгласие от някои от собствениците. Ние чакаме да видим те какво решение ще вземат. Нашата задача е да спазваме закона и да съдействаме всичко да се извършва в законов порядък“, допълни той.

 

По повод информацията на лидера на БСП Корнелия Нинова, че полицията е теглила и влачила хора от селото, които са против евтаназията, главният секретар на МВР каза следното: „Областният директор ми докладва, че не е имало такова нещо. Сега чакам да ми изготви крайния доклад. Съдействаме на ветеринарните власти в рамките на закона".

 

Още по темата: Евтаназията в Ямболско временно е спряна

 

Коментари

Новини Варна