IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Политика
09:36 | 28 март 2019
Обновен: 22:45 | 10 април 2024

Парламентът ще гласува оставката на Цветан Цветанов в петък

Това решиха депутатите в началото на пленарното заседание

По материала работи: Пламен Янков
Парламентът ще гласува оставката на Цветан Цветанов в петък

Парламентът ще гласува в петък оставката на Цветан Цветанов, решиха депутатите в началото на пленарното заседание, пише Дарик.

 

По предложение на председателя на Народното събрания Цвета Караянчева в дневния ред беше включена нова точка - прекратяване на пълномощията на народния представител Цветан Цветанов, заради подадена от него оставка. Точката ще бъде разгледана като първа в петък.

 

Парламентът ще гласува днес промени в Закона за вероизповеданията на второ четене. Павел Шопов от "Обединени патриоти" предложи отлагане на гласуването и текстовете да бъдат отново огледани в ресорната комисия. Искането му обаче отхвърлено. За отлагането бяха от "Обединени патриоти" и "Воля".

 

В дневния ред е още първото четене на промени в Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество и в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.

Коментари

Новини Варна