IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
България
13:57 | 3 юли 2015
Обновен: 09:02 | 20 април 2024

Две жени, едната от които - бременна, загинаха в катастрофа

Вероятна причина за инцидента край Поморие е движение с несъобразена скорост

По материала работи: Слав Велев
Две жени, едната от които - бременна, загинаха в катастрофа

Две жени са загинали при тежка катастрофа край Поморие, съобщиха от ОД на МВР-Бургас, цитирани от "Дарик".
 

Тази сутрин на пътя между поморийските села Бата и Медово, вероятно поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, автомобил „Рено 19” с бургаска регистрация, управляван от 53 годишен мъж от с. Ябълчево, община Руен.
 

С автомобила се придвижвали и 34-годишната дъщеря на водача, друга 24-годишна жена, която била бременна и 16-годишно момиче, също от с. Ябълчево.
 

При катастрофата са загинали 34-годишната жена и бременното момиче, чиито тела са извадени от смачканото купе на лекия автомобил от служители на „Пожарна безопасност и защита на населението” - Поморие.
 

Водачът на автомобила и 16-годишното момиче са откарани в Многопрофилната болница в Бургас и настанени в отделение „Неврохирургия” с контузни рани по главата, без опасност за живота. Работата по случая продължава от служители на Районно управление-Поморие.

Коментари

Новини Варна