IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
14:31 | 3 август 2016
Обновен: 10:18 | 20 април 2024

Оле, Божке, оле, Гошке! Шампанско и сълзи за €68 млн.

61-годишна българка спечели парите от испанската лотария

По материала работи: Пламен Янков
Оле, Божке, оле, Гошке! Шампанско и сълзи за €68 млн.

От бране на гъби - до тото милионерка. Това е съдбата на 61-годишната българка, която спечели 68 милиона от лотарията в Испания.


Кметът на Кинтанар дел Рей, където Гошка живее от 15 години, смята, че част от парите ще бъдат инвестирани и в селото.

 

"Част от парите биха могли да се инвестират в създаването на нови работни места, за хората, които преди време посрещнаха българското семейство", каза той пред в. "АБС".

 

Първата реакция на Гошка в репортаж на Телевизия "Кастия ла Манча" засне момента, в който българката разбира, че е станала милионерка и показа щастливия фиш. Това е най-голямата премия в историята на лотария "Ла примитива" в Испания.

 

Жената развълнувано говори и се радва, като едва промълвява "Madre mia" на испански а после звъни по телефона и на близки - "Вескоо! Спечелих!". После звъни и на съименника си Гошко, който също разбира, че семейството е спечелило.

 

Самата Гошка е откровена – не знае как да отговори на въпроса: "Как се чувствате?". В цялото село са изключително развълнувани.

 

dnes.bg

Коментари

Новини Варна