IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
11:30 | 6 септември 2016
Обновен: 10:28 | 11 май 2024

Кола с мъртвопияни се размаза в стълб във Враца

Загина млад мъж

По материала работи: Пламен Янков
Кола с мъртвопияни се размаза в стълб във Враца

Зверска катастрофа при надлеза на Криводолско шосе пред хипермаркет „Лидл“ във Враца стана преди минути, съобщи BulNews.bg. Лек автомобил „Фолксваген Голф“ с видинска регистрация се е размазал в стълб, малко преди светофарите. На място е загинал млад мъж, който все още не е изваден от колата и не може да се установи самоличността му. В автомобила са пътували общо четирима младежи и според очевидци са били мъртвопияни. Двама от тях са прегледани от лекарите и са останали на място, а четвъртият - вероятно шофьорът е избягал.

 

Съдейки по щетите на автомобила, возилото се е движело с висока скорост, а поради проливния дъжд, който се изля над града, пътната настилка е била мокра и това е спомогнало автомобилът да стане неуправляем. На местопроизшествието са пристигнали два полицейски екипа, три екипа на спешното и една пожарна. Целият район е блокиран, а движението се извършва в едната лента в посока Криводол.

 

24chasa.bg

 

Четете още 64- годишна жена се задуши при пожар в дома си

Коментари

Новини Варна