IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
11:31 | 30 декември 2016
Обновен: 05:21 | 18 май 2024

Приятелят на убитата в Куртово Конаре призна вината си

Илиян Рангелов е обвинен от прокуратурата и задържан за срок от 72 ч.

По материала работи: Борис Проданов
Приятелят на убитата в Куртово Конаре призна вината си

Обвиниха приятеля на 26-годишната Милена Динова, която беше убита в пловдивското село Куртово Конаре. Престъплението беше разкрито за 24 часа, предаде БГНЕС.


Милена Динова е от Ново село, но е живяла в Куртово Конаре с Илиян Рангелов на семейни начала. От постове във Facebook профила и става ясно, че само дни преди това - на Коледа, тя е получила годежен пръстен и двамата са готвели сватба. Какво точно е довело до фаталния удар, не се знае още.


Трупът на момичето е открит на улицата, на 28 декември тя е трябвало да пътува за месопреработвателно предприятие в родното си село за нощна смяна, обичайно е пътувала с колеги. Те са се чули с нея, преди да излезе от дома, но след като се забавила, тръгнали с колата към нея. По пътя я открили мъртва. Убита е с удар с нож в сърцето.


От Окръжна прокуратура- Пловдив съобщават, че Илиян Рангелов си е признал за убийството. Той е задържан за срок от 72 часа, предстои да се гледа мярката му за неотклонение. В екипа, разследващ убийството, участват криминалисти от Пловдив и София и психолози от Института на МВР.

 

Още по темата: Задържаха годеника на Милена от Куртово Конаре

Коментари

Новини Варна