IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
18:10 | 18 януари 2017
Обновен: 15:23 | 26 април 2024

Мъж почина в Карлово, линейката не успя да стигне до него заради снега

По материала работи: Слав Велев
Мъж почина в Карлово, линейката не успя да стигне до него заради снега

Човек почина на улицата в кв. Сушица в Карлово след падане, като линейката не можа да стигне до него заради снега. Това съобщи за „Фокус”-Пловдив зам.-кметът Стойо Карагенски. Била е изпратена и друга кола, която да измъкне закъсалата линейка, но тя също не е могла да стигне до мястото. Тежкият случай е от тази сутрин. Също днес сутринта, около 7.15 часа, автобус с ученици се е въртял на кръстовище в Карлово заради неопесъчен участък от пътя.

 

Движението е било отцепено от полиция. Наложило се е учениците да бъдат свалени от автобуса, за да може превозното средство да излезе на заден ход от хлъзгавия участък. „Всичко това наложи снегопочистващата фирма в община Карлово да бъде глобена с 2 хиляди лева от кмета Емил Кабаиванов”, каза Стойо Карагенски. В момента снежната покривка там достига 60 см, но няма бедстващи райони. Служителите на общината дават личен пример на хората, като чистят през целия ден тротоарното пространство пред сградата на ведомсвото.

 

Четете още: Спасиха мъж, вървял във виелица над 3 км през нощта

 

Коментари

Новини Варна