IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
16:59 | 2 април 2017
Обновен: 22:56 | 24 април 2024

Утре отново хладно с до 10°-13°

Над Черноморието ще бъде слънчево

По материала работи: Юлиян Атанасов
Утре отново хладно с до 10°-13°

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд облачността от юг ще започне да се увеличава и ще е предимно висока. Ще се задържи без валежи. Ще духа слаб източен вятър и с него дневните температури отново ще се задържат ниски, максималните ще са между 10° и 13°. Температурата на морската вода е 8-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури ще са предимно между 0° и 5°.

 

Утре, през по-голямата част от деня, ще бъде предимно слънчево. Ще се появи слаб източен вятър. Още преди обяд от югозапад ще започне увеличение на облачността, отначало висока, която постепенно ще се вплътнява и снишава. Максималните температури отново ще са между 18° - 23°, по Черноморието – едва 10°-13°. Вечерта в крайните югозападни райони ще има превалявания от дъжд, а през нощта срещу вторник ще превали и на места в останалата част от страната. Атмосферното налягане слабо ще се понижи, оставайки по-високо от средното за април.

 

Четете още: Виртуални приемни по плажовете през лятото ще свързват туристите с КЗП

Коментари

Новини Варна