IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
16:45 | 27 май 2017
Обновен: 01:54 | 21 април 2024

Облаци и дъжд по Черноморието утре

Привечер валежите ще спрат и облачността ще се разкъсва и намалява

По материала работи: Юлиян Атанасов
Облаци и дъжд по Черноморието утре

През нощта и утре облачността ще е значителна и на места все още ще има краткотрайни валежи. Привечер валежите ще спрат и облачността ще се разкъсва и намалява. Над Черноморието облачността ще значителна и на места ще превалява дъжд. Ще духа слаб, след обяд – до умерен североизточен вятър. Максималната температура на въздуха ще е 18-19°, близка до тази на морската вода. Вълнението на морето ще е около 2 – 3 бала. Над страната ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 18 и 23°. Атмосферното налягане ще се повишава и ще е по-високо от средното за месеца.

 

Над планините ще преобладава облачно и дъждовно време, в отделни райони е възможно и да прегърми. Над 2500 метра дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа умерен, по високите и открити части – до силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра – около 6°.

Четете още: ЕК вписа българската говежда пастърма в Европейския регистър на традиционните храни

Коментари

Новини Варна